Лого на ДКТ „Иван Димов“ Драматично-куклен театър „Иван Димов“

"Не е за телефон" на ARTE Feastival във Велинград

17 август 2022

Спектаклът на хасковския театър „Не е за телефон“ с Христо Шопов ще бъде част от второто издание на ARTE Feastival във Велинград. Популярният актьор ще се представи пред публиката на Comedy & Cinema Club в първия ден на форума - 26  август, от 20 часа. В афиша на фестивала са още спектакли с Христо Гърбов, Въргала, Димитър Иванов-Капитана и др.  

„Не е за телефон“ е първият моноспектакъл на Христо Шопов – звездата от любимите на поколения българи филми като „Вчера“, „Маргарит и Маргарита“, „Дървото на живота“, „Страстите Христови“. Комедията, чиито автори са сестра му Лиза Шопова и Елин Рахнев, показва харизматичния актьор в една доста по-различна светлина.

 Концерти, комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на известни шеф готвачи на живо, кино маратон, куестове, занимателна детска зона, певчески риалити конкурс, предвижда тридневната програма на ARTE Feastival във Велинград, която е насочена към  цялото семейство. ZAZ и Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, са сред звездите на музикалната сцена. На Chef’s Stage  гурме ястия на място ще подготвят Лео Бианки, Атанас Балкански, Август Попов, Ирина Тенчева, а публиката – ще има възможност да се включи на живо в приготовленията и да предизвика себе си и звездните готвачи в кулинарните битки.

^