17-годишна украинка с изложба за Деня на театъра

Изложба на рисунки на 17-годишната украинка Наталия Суслова ще бележи празничния 27 март – Международния ден на театъра, в Хасково. Талантливото момиче е тук със семейството си от една година, но вече е позната на публиката от музикалните й изяви в ДКТ „Иван Димов“. Наталия посреща на пианото във фоайето зрителите и създава приятно настроение преди всеки спектакъл.

Музикалната и художествената дарба тя усъвършенства в родния си Киев, където учи в Художествен колеж. Наталия продължава образованието си там онлайн, а междувременно посещава и курсове в Художествената академия в София.

В театъра ще бъде първата й самостоятелна изложба. Тя избра да покаже рисунки – акварел и смесена техника. Всички произведения ще се продават.

Откриването на изложбата ще бъде в 18.00 часа в понеделник, преди началото на спектакъла „Роднини“.

ОЩЕ НОВИНИ

В очакване на премиерата

Точно една седмица остава до нашата премиера. „Любов в сеното“ е вдъхновена от италианската комедия от 1981 година „Танго на ревността“ с Моника Вити. Какви

Прочети Повече

За повече от 0.4% за култура

Екипът на Театър „Иван Димов“ – Хасково се присъедини към националния протест на творците и специалистите от сферата на сценичните изкуства, музеите, галериите, библиотеките, архивите.

Прочети Повече

Мая Бежанска и „Веселата карета“с награди от Европейския фестивал на пътуващия театър

Мая Бежанска спечели Наградата за най-добра женска роля на Европейския фестивал на пътуващия театър в Сливница. Популярната актриса спечели сърцата на публиката и журито с

Прочети Повече

Търсене